پخت و پزپلو

طرز تهیه عدس پلو به روش کته

طرز تهیه عدس پلو به روش کته در طب سنتی

مواد لازم برای تهیه عدس پلو (کته):

  1. برنج – ۳ پیمانه
  2. عدس – ۱ پیمانه
  3. گوشت – ۲۰۰ گرم
  4. کشمش – ۲۰۰ گرم
  5. نمک و روغن – به مقدار لازم
  6. زعفران – به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای تهیه عدس پلو به روش کته ابتدا عدس را شسته و با کمی آب می‌گذاریم تا پخته شود. برنج را با نمک بصورت کته آماده کرده و روی حرارت می‌گذاریم، قبل از اینکه کاملاً آب برنج گرفته شود عدس (عدس آب نداشته باشد) را به برنج اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط گردد. روغن را به برنج اضافه می‌کنیم و حرارت را ملایم می‌کنیم تا عدس پلو دم بکشد. در ماهیتابه روغن ریخته و پیاز خرد شده را سرخ می‌کنیم و گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت می‌دهیم .(می‌توان از کوفته ریزه بجای گوشت چرخ کرده استفاده کرد) و بعد کشمش را تفت داده و کمی زعفران در آب دم کرده به آن اضافه می‌کنیم تا در زمان سرو عدس پلو برای تزیین استفاده شود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن