مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | |
مفید برای | ارده و شیره مفید برای تقویت عمومی،مغز و اعصاب و حافظه، مفید برای پوکی استخوان و آلزایمر و کم خونی، مفید برای روده ها | ||
مواد لازم | ارده سبوس دار یا معمولی : هشت قاشق غذاخوری شیره کشمش : پنج قاشق غذاخوری | ||
روش تهیه | ارده و شیره را مخلوط کرده و آن را به عنوان یک وعده صبحانه، با نان میل کنید. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...