مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | |
مفید برای | ارده و شیره مفید برای تقویت عمومی،مغز و اعصاب و حافظه، مفید برای پوکی استخوان و آلزایمر و کم خونی، مفید برای روده ها | ||
مواد لازم | ارده سبوس دار یا معمولی : هشت قاشق غذاخوری شیره کشمش : پنج قاشق غذاخوری | ||
روش تهیه | ارده و شیره را مخلوط کرده و آن را به عنوان یک وعده صبحانه، با نان میل کنید. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...