پخت و پزسوپ و آش

طرز تهیه آش آبغوره همدان

طرز تهیه آش آبغوره همدان در طب سنتی

مواد لازم:

  1. بلغور (از شب قبل) خیس خورده ۱ لیوان
  2. برنج خیس خورده نصف لیوان
  3. لپه خیس خورده نصف لیوان
  4. گوجه فرنگی ۵-۶ عدد پوست کنده و خرد شده
  5. پیاز خرد شده ۱ عدد
  6. سیر ۵-۶ حبه خرد شده
  7. گوشت چرخ شده و سرخ شده با ۱ عدد پیاز رنده شده ۲۵۰ گرم
  8. آب ۸ لیوان
  9. سبزی آشی نیم کیلو
  10. آبغوره نصف لیوان (بستگی به ذائقهٔ خودتون داره)
  11. رب گوجه فرنگی ۱ ق غ پر
  12. نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه آش آبغوره در ابتدا بلغور و برنج و لپه را با آب می‌گذاریم تا بپزد وقتی خوب پخته شد گوشت و پیاز سرخ شده را اضافه می‌کنیم و بعد از ۱۰ دقیقه رب گوجه پیاز خام و سیر را اضافه می‌کنیم و دوباره پس از ۱۰ دقیقه سبزی آش و گوجه فرنگی و بلغور را اضافه می‌کنیم وقتی گوجه و سبزی پخت آش آماده است. می‌توان آن را با آبغوره صرف کرد.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن