پخت و پزسوپ و آش

طرز تهیه آش گزنه

طرز تهیه آش گزنه در طب سنتی

مواد لازم:

  1. آرد گندم ۵۰۰ گرم
  2. چغندر ۵۰ گرم
  3. عدس ۵۰ گرم
  4. نخود ۵۰ گرم
  5. لوبیا ۳۰ گرم
  6. باقلا ۵۰ گرم
  7. کدو حلوایی ۱۰۰ گرم
  8. گشنیز ۱۰۰ گرم
  9. جعفری ۵۰ گرم
  10. سیر ۵۰ گرم
  11. ماست یک کیلوگرم
  12. نمک ۱۰ گرم
  13. زردچوبه ۱۰ گرم

طرز تهیه:

۱- برای تهیه آش گزنه در ابتدا  آرد را خمیر کرده با وردنه آن را پهن می‌کنند. ۲- برای نازک شدن خمیر باید آن را این دست و آن دست کرد. ۳- خمیر نازک شده را روی ظرف پهن کرده و روی آن را آرد می‌پاشند و آهسته آهسته آن را تا می‌زنند و هم‌زمان با تا زدن خمیر، زیر آن نیز آرد می‌پاشند تا به هم نچسبد. ۴- خمیر را با چاقو به طور افقی برش می‌زنند. ۵- نخود، لوبیا، عدس، چغندر و باقلا را با هم می‌پزند. ۶- سبزی‌ها و کدو حلوایی را همراه با نمک و زردچوبه به مواد اضافه می‌کنند. ۷- بعد از پخته شدن مواد ماست را در آب حل کرده به آش اضافه می‌کنند. هم‌زمان آش را هم می‌زنند تا آش جوش بیاید. ۸- رشته‌ها را بعد از جوش آمدن اضافه می‌کنند و منتظر می‌مانند تا آش قوام بیاید. خواص درمانی تلی آش: غذای مورد نظر با وجود حبوبات در آن سرشار از پروتئین گیاهی بوده که خوشمزگی آن به خاطر وجود کدو حلوایی و سبزیجات معطر است همچنین وجود جعفری و گشنیز به آن طعم خوبی می‌دهد.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن