مواد لازم:
- سبزی آش نیم کیلو
- لپه نصف پیمانه
- گوشت با استخوان ۲۵۰ گرم
- پیاز یک عدد
- بلغور ۲۵۰ گرم
- سیر تازه با ساقه ۲۵۰ گرم
- سرکه یک چهارم پیمانه
- نمک، فلفل، زردچوبه، به میزان
- پیاز یا نعنا یا سیر داغ برای تزیین
طرز تهیه:
برای تهیه آش غورابه در ابتدا گوشت را با پیاز و فلفل و زردچوبه در آب میپزیم. بلغور را شسته به همراه لپه در یک قابلمه دیگر با زردچوبه روی حرارت بسیار کم میپزیم زیرا بلغور بسرعت ته میگیرد. یک قاشق روغن حیوانی یا کره را نیز به بلغور در حال پخت اضافه میکنیم تا بلغور و لپه بپزد. آبگوشت را به بلغور اضافه کرده در یک ربع آخر سبزی خرد شده را نیز اضافه کرده بهم میزنیم. در ۵ دقیقه آخر سرکه را اضافه میکنیم. روی آش را با پیاز و تعنا و سیر داغ تزیین میکنیم.