پخت و پزسوپ و آش

طرز تهیه آش غورابه

طرز تهیه آش غورابه در طب سنتی

مواد لازم:

  1. سبزی آش نیم کیلو
  2. لپه نصف پیمانه
  3. گوشت با استخوان ۲۵۰ گرم
  4. پیاز یک عدد
  5. بلغور ۲۵۰ گرم
  6. سیر تازه با ساقه ۲۵۰ گرم
  7. سرکه یک چهارم پیمانه
  8. نمک، فلفل، زردچوبه، به میزان
  9. پیاز یا نعنا یا سیر داغ برای تزیین

طرز تهیه:

برای تهیه آش غورابه در ابتدا گوشت را با پیاز و فلفل و زردچوبه در آب می‌پزیم. بلغور را شسته به همراه لپه در یک قابلمه دیگر با زردچوبه روی حرارت بسیار کم می‌پزیم زیرا بلغور بسرعت ته می‌گیرد. یک قاشق روغن حیوانی یا کره را نیز به بلغور در حال پخت اضافه می‌کنیم تا بلغور و لپه بپزد. آبگوشت را به بلغور اضافه کرده در یک ربع آخر سبزی خرد شده را نیز اضافه کرده بهم می‌زنیم. در ۵ دقیقه آخر سرکه را اضافه می‌کنیم. روی آش را با پیاز و تعنا و سیر داغ تزیین می‌کنیم.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *