پخت و پزسوپ و آش

طرز تهیه آش میوه

طرز تهیه آش میوه در طب سنتی

مواد لازم:

  1. گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  2. تره فرنگی ۲۰۰ گرم
  3. جعفری ساطوری شده ۲۰۰ گرم
  4. نعناع ۲۰۰ گرم
  5. گشنیز ۲۰۰ گرم
  6. برگ چغندر ۲۰۰ گرم
  7. برنج ۲۰۰ گرم
  8. پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری
  9. نخود ۱۲۵ گرم
  10. لوبیا قرمز ۱۲۵ گرم
  11. آلبالو ۵۰۰ گرم
  12. گوجه سبز ۵۰۰ گرم
  13. زرد آلو ۵۰۰ گرم
  14. گندم ۱۰۰ گرم
  15. فلفل قدری
  16. نمک قدری

طرز تهیه:

برای تهیه آش میوه در ابتدا پیاز داغ و نخود لوبیا و گندم در صورت تمایل کمی زرد چوبه را با ۵ تا ۶ لیوان آب می‌گذاریم بپزد برنج را اضافه می‌کنیم و سبزی را بعد از تمیز کردن و خرد کردن وقتی برنج پخته شد داخل آش می‌ریزیم و گوشت را کوفته ریزه درست می‌کنیم و بآن اضافه می‌کنیم و آش را گاهی بهم می‌زنیم تا کلملا جا بیافتد هسته میوه‌ها را می‌گیریم و در اواخر طبخ میوه‌ها را هم داخل آش می‌ریزیم باندازه کافی نمک و فلفل می‌زنیم باید میوه‌ها پخته شوند ولی زیاد له نشوند. در زمستان بجای میوه تازه می‌توانیم از یرگ زرد آلو و آلوی زرد خشک و مربای آلبالو یا آلبالوی خشک استفاده کنیم بدیهی است میوه‌های خشک را باید در آب خیس کرد بعد مصرف نمود. می‌توانیم باین آش در اواخر طبخ ۴ تا ۵ قاشق شکر بزنیم تا طعمش ترش و شیرین بشود. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافیست.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: