پخت و پزسوپ و آش

طرز تهیه آش گیلدیک

دستور پخت آش گیلدیک در طب سنتی

مواد لازم

  1. گل نسترن: ۵۰۰ گرم
  2. سبزی آش (پاک کرده و خرد شده): یک کیلوگرم
  3. گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  4. تفاله پیاز (رنده شده و آب گرفته): ۵۰–۴۰ گرم
  5. نخود، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز پخته شده از هرکدام: ۱/۲ پیمانه
  6. برنج: یک پیمانه
  7. برگ زردآلو: یک پیمانه
  8. آلوچه: یک پیمانه
  9. لواشک: ۲۵۰ گرم
  10. مغز گردو: یک پیمانه
  11. نعنا داغ و پیاز داغ: به مقدار لازم
  12. نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه آش گیلدیک

برای تهیه آش گیلدیک ابتدا گوشت را با تفاله پیاز و مقداری نمک مزه دار کرده و به صورت گوشت قلقلی سرخ می‌کنیم. برنج را با ۶ پیمانه آب روی حرارت گذاشته تا کاملاً باز شود، سپس نمک و سبزی را اضافه کرده، پس از چند دقیقه حبوبات و مابقی مواد را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم آش جا بیافتد. برای سرو آش را در ظرف مناسب ریخته و با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین می‌کنیم. نکته: گل نسترن را باید ۳ روز خیس کرده، سپس در هنگام استفاده از صافی رد می‌کنیم. برگ زردآلو، آلوچه و لواشک را ۲۴ ساعت خیس می‌کنیم.

جهت آگاهی از دستور پخت انواع غذاها مانند آش گیلدیک می‌توانید به صفحه دستور پخت سنتی مراجعه نمایید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *