پخت و پزسوپ و آش

طرز تهیه آش مصطفی

طرز تهیه آش مصطفی در طب سنتی

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

  1. برنج ۲۰۰ گرم
  2. نخود ۱۰۰ گرم
  3. برگ چغندر ۵۰۰ گرم
  4. کشک ۱۵۰ گرم
  5. پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
  6. نعنا خشک، زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای تهیه آش مصطفی در ابتدا نخود را که از شب قبل خیس کرده‌اید با مقداری آب روی حرارت قرار می‌دهید. پس از یک ساعت، برنجی که از قبل خیس کرده‌اید را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا پخته و نرم شود. سپس سبزی برگ چغندر که بیشتر به صورت خشک استفاده می‌شود و آن را خیس نموده‌اید به آش اضافه کنید. هنگامی که سبزی پخته شد، پیاز داغ را به آش بیفزایید. مقداری روغن را در ظرفی روی حرارت قرار دهید، روغن که داغ شد ۱ قاشق زردچوبه بعد ۱ قاشق نعنا خشک را در روغن بریزید و از روی شعله بردارید و سریع به آش در حال جوش اضافه کنید. این کار باعث می‌شود تا آش شما طعم بهتری داشته باشد. کشک در آخر اضافه می‌شود و شعله را خاموش کنید. در پایان مقداری نعنا داغ و پیاز داغ و کشک روی آش ریخته می‌شود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *