مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مواد لازم | روغن : چهار قاشق غذاخوری گوجه فرنگی : یک عدد بزرگ پیاز خرد شده : یک عدد متوسط سیب زمینی : یک عدد بزرگ رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری تخم مرغ : دو عدد زردچوبه : یک قاشق مرباخوری نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه اشکنه گوجه فرنگی ابتدا روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و تفت دادن را 2 دقیقه دیگر ادامه دهید. زردچوبه، گوجه فرنگی و سیب زمینی را اضافه كرده و پس از یك دقیقه مقداری آب جوش به آن اضافه كرده که تا روی مواد را بگیرد و با در بسته و شعله ملایم 20 دقیقه آن را بپزید. هنگامی كه سیب زمینی پخت، تخم مرغ ها را در یك كاسه شكسته و مخلوط كنید، سپس به آرامی آن را به اشكنه اضافه كرده و آن را هم بزنید. نمك و فلفل غذا را اندازه كرده و با نان سرو كنید. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...
مهدی پورراهدار
بسیار عالی