مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مواد لازم | روغن : چهار قاشق غذاخوری گوجه فرنگی : یک عدد بزرگ پیاز خرد شده : یک عدد متوسط سیب زمینی : یک عدد بزرگ رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری تخم مرغ : دو عدد زردچوبه : یک قاشق مرباخوری نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه اشکنه گوجه فرنگی ابتدا روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و تفت دادن را 2 دقیقه دیگر ادامه دهید. زردچوبه، گوجه فرنگی و سیب زمینی را اضافه كرده و پس از یك دقیقه مقداری آب جوش به آن اضافه كرده که تا روی مواد را بگیرد و با در بسته و شعله ملایم 20 دقیقه آن را بپزید. هنگامی كه سیب زمینی پخت، تخم مرغ ها را در یك كاسه شكسته و مخلوط كنید، سپس به آرامی آن را به اشكنه اضافه كرده و آن را هم بزنید. نمك و فلفل غذا را اندازه كرده و با نان سرو كنید. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
![طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی](https://tabaye.ir/wp-content/uploads/2020/05/655.jpg)
مهدی پورراهدار
بسیار عالی