مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و خشک، خون ساز، مفید برای چشم، تقویت امور جنسی، مفید برای بلغمی مزاج ها ، مفید برای فصل پاییز | ||
روش تهیه | برای تهیه عدسی ابتدا عدس را از قبل خیس کرده،سپس با آب و مقدار کمی نمک، فلفل، زنجبیل و زرد چوبه می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، قبل از اضافه کردن آن به غذا کمی پودر دارچین به پیاز اضافه می کنیم. وقتی عدس تقریباً نیم پز شد، پیاز را به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم تا غذا پخته شود. این غذا را می توان به دو صورت استفاده کرد: می توان اجازه داد نا آب غذا تمام شود و آن را بکوبیم یا عدسی را آبدار میل کرد. در صورت تمایل می توانیم از پودر آویشن زمان صرف غذا استفاده کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...