مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خون ساز، تقویت امورجنسی، تقویت عمومی بدن | ||
مواد لازم | آب : پنج پیمانه هویج : یک عدد متوسط گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ ساقه کرفس خرد شده : چهار پیمانه برنج : سه و یک دوم پیمانه روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم پیاز : یک عدد بزرگ نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه پلو کرفس ابتدا برنج را از قبل خیس می کنیم. ساقۀ کرفس را به صورت برش های یک سانتی خرد می کنیم. هویج را نیز نگینی درشت خرد می کنیم، سپس هر دو را بخارپز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم، پس از آن ساقۀ کرفس و هویج را همراه ادویه پلویی و زنجبیل به پیاز افزوده و تفت می دهیم. گوجه را به همراه مقدار آب ذکر شده در بالا در مخلوط کن میریزیم تا نرم شود و به همراه نمک به کل مواد اضافه می کنیم و کمی می پزیم تا گوجه قوام بیاید. در آخر برنج را به کل مواد اضافه می کنیم و مدتی می پزیم تا بدون آب شود و آن را دم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...