پخت و پزسوپ و آش

طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی

طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی در طب سنتی

مزاج معتدل تعداد نفر ۴
مواد لازم
روغن : چهار قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی : یک عدد بزرگ
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
سیب زمینی : یک عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ : دو عدد
زردچوبه : یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم
روش تهیه برای تهیه اشکنه گوجه فرنگی ابتدا روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دادن را ۲ دقیقه دیگر ادامه دهید. زردچوبه، گوجه فرنگی و سیب زمینی را اضافه کرده و پس از یک دقیقه مقداری آب جوش به آن اضافه کرده که تا روی مواد را بگیرد و با در بسته و شعله ملایم ۲۰ دقیقه آن را بپزید. هنگامی که سیب زمینی پخت، تخم مرغ ها را در یک کاسه شکسته و مخلوط کنید، سپس به آرامی آن را به اشکنه اضافه کرده و آن را هم بزنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و با نان سرو کنید.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: