مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مواد لازم | روغن : چهار قاشق غذاخوری گوجه فرنگی : یک عدد بزرگ پیاز خرد شده : یک عدد متوسط سیب زمینی : یک عدد بزرگ رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری تخم مرغ : دو عدد زردچوبه : یک قاشق مرباخوری نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه اشکنه گوجه فرنگی ابتدا روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و تفت دادن را 2 دقیقه دیگر ادامه دهید. زردچوبه، گوجه فرنگی و سیب زمینی را اضافه كرده و پس از یك دقیقه مقداری آب جوش به آن اضافه كرده که تا روی مواد را بگیرد و با در بسته و شعله ملایم 20 دقیقه آن را بپزید. هنگامی كه سیب زمینی پخت، تخم مرغ ها را در یك كاسه شكسته و مخلوط كنید، سپس به آرامی آن را به اشكنه اضافه كرده و آن را هم بزنید. نمك و فلفل غذا را اندازه كرده و با نان سرو كنید. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...
مهدی پورراهدار
بسیار عالی