پخت و پزشیرینی

طرز تهیه بادام سوخته

طرز تهیه بادام سوخته در طب سنتی

مواد لازم:

  1. بادام نیم کیلو
  2. شکر ۷۵۰ گرم

طرز تهیه:

برای تهیه بادام سوخته ابتدا بادام و شکر را مخلوط کرده در ظرفی می‌ریزیم و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب داخل آن می‌ریزیم. روی آتش می‌گذاریم. گاهی بهم می‌زنیم تا ذرات شکر آب شده کمی طلائی گردد. بعد بادام و شکر را روی غربال می‌ریزیم و می‌گذاریم سرد شود و دست می‌مالیم تا حتی المقدور شکر از بادام جدا گردد. بعد شکر را در ظرفی می‌ریزیم. دوباره روی آتش می‌گذاریم تا ذرات شکر آب شده کاملاً طلائی گردد و بشکل کارامل (شکر سوخته) در آید. بادام را در شکر کارامل شده می‌ریزیم بهم می‌زنیم تا بادام و شکر کارامل شده مخلوط شود. بعد ته سینی مسی را کمی چرب می‌کنیم و بادام سوخته را در سینی می‌ریزیم و با قاشق بادام‌ها را از هم جدا می نمائیم. می‌گذاریم کاملاً سرد شود. بادام سوخته برای اینکه براحتی از ظرف جدا شود بهتر است آن را روی غربال بریزیم و بعد از سرد شدن از روی غربال جدا می نمائیم و در ظرف قرار دهیم.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *