مواد لازم:
- گوشت دنده ۷۵۰ گرم
- برنج ۱ کیلو
- شوید نیم کیلو
- باقلاسبز ۰/۵ کیلو
- پیاز ۲ عدد
- زعفران به مقدار کافی
- ادویه به مقدار کافی
- نمک به مقدار کافی
- دارچین به مقدار کافی
طرز تهیه:
برای تهیه باقالی پلو با گوشت در ابتدا برنج را خیس کنید. گوشت را با پیاز و زعفران و ادویه و نمک بگذارید بپزد. باقلا را در صورت درشت بودن به صورت خلال و در صورت ریز بودن به صورت لپه در آورید. شوید را خرد کنید. برنج را بپزید و آبکش کنید. (برای باقلا پلو بهتر است برنج را کمی زودتر آبکش کنید) ته قابلمه روغن بریزید و لایه لایه برنج، باقلا و شوید بریزید. رویش آب روغن بدهید. موقع کشیدن گوشتها را لا به لای باقلا بگذارید و روی آن را زعفران بدهید.