مواد لازم:
- شیر نصف پیمانه(۸۰ گرم)
- بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
- نمک یک هشتم قاشق چای خوری
- کره ۳ قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- آرد الک شده ۲۲۵ گرم
مواد لازم برای داخل باقلوا:
- پودر پسته ۲ پیمانه
- گلاب ۲ قاشق غذاخوری
- پودر قند یک پیمانه
- هل ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای شربت باقلوا:
– شکر یک پیمانه(۱۵۰ گرم)
– آب نصف پیمانه(۷۰ گرم)
– گلاب یک چهارم پیمانه(۴۰ گرم)
– جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
برای تهیه باقلوا گل رز قزوینی در ابتدا بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده و با سه قاشق کره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید. آرد را کمکم اضافه نموده تا خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و دو ساعت بگذارید بماند تا خمیر ور بیاید. سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با وردنه به شکل مربع باز کنید. – مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط کرده و به اندازه یک قاشق از مواد مخلوط شده را روی خمیر باز شده قرار دهید و چهار گوشه خمیر را به طرف بالا جمع نموده و یک پیچ به آن بدهید و لبههای آن را برگردانید تا به شکل گل رز درآید و در روغن فراوان سرخ کرده، سپس در شربت بیندازید تا شیره به خورد آن برود. سپس روی آن پودر پسته بزیرید.
طرز تهیه شربت باقلوا:
شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید تا اندکی بجوشد و کمی غلیظ شود.
تهیه باقلوا در فر:
باقلوا را میتوانید در فر هم تهیه کنید. به این ترتیب که بعد از پیچیدن باقلوا، آنها را در سینی فر قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۳۰۰ درجه در طبقه وسط فر بپزید. کمی که لبه نان باقلوا تغییر رنگ داد، از فر خارج نموده و روی آن پودر قند بپاشید.