مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | آش جوی مخلوط ملیّن، ضدچربی خون، مفید برای کبد است. | ||
مواد لازم | بلغور جو : یک پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم گردو : دو پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ بلغور گندم : دو قاشق غذاخوری لوبیا سفید، لوبیا چیتی، لوبیا چشم بلبلی : یک پیمانه عدس یا باقالا : یک دوم پیمانه جوانه ماش : یک دوم پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودرزیره : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه آش جوی مخلوط ابتدا حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیاها را به همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن ها گذشت عدس، ماش و بلغور جو و گندم را به همراه آب و کمی نمک، فلفل، زنجبیل و زردچوبه به لوبیا اضافه کرده وکاملاً می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه، ادویه و پودرزیره تفت می دهیم. در آخر گردوی کوبیده شده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. پیاز را به آش اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...