مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | آش جوی مخلوط ملیّن، ضدچربی خون، مفید برای کبد است. | ||
مواد لازم | بلغور جو : یک پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم گردو : دو پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ بلغور گندم : دو قاشق غذاخوری لوبیا سفید، لوبیا چیتی، لوبیا چشم بلبلی : یک پیمانه عدس یا باقالا : یک دوم پیمانه جوانه ماش : یک دوم پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودرزیره : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه آش جوی مخلوط ابتدا حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیاها را به همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن ها گذشت عدس، ماش و بلغور جو و گندم را به همراه آب و کمی نمک، فلفل، زنجبیل و زردچوبه به لوبیا اضافه کرده وکاملاً می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه، ادویه و پودرزیره تفت می دهیم. در آخر گردوی کوبیده شده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. پیاز را به آش اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...