پخت و پزسوپ و آش

طرز تهیه آش جوی مخلوط

طرز تهیه آش جوی مخلوط در طب سنتی

مزاج معتدل تعداد نفر ۴
مفید برای آش جوی مخلوط ملیّن، ضدچربی خون، مفید برای کبد است.
مواد لازم
بلغور جو : یک پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
گردو : دو پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
بلغور گندم : دو قاشق غذاخوری
لوبیا سفید، لوبیا چیتی، لوبیا چشم بلبلی : یک پیمانه
عدس یا باقالا : یک دوم پیمانه
جوانه ماش : یک دوم پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودرزیره : به میزان لازم
روش تهیه برای تهیه آش جوی مخلوط ابتدا حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیاها را به همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن ها گذشت عدس، ماش و بلغور جو و گندم را به همراه آب و کمی نمک، فلفل، زنجبیل و زردچوبه به لوبیا اضافه کرده وکاملاً می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه، ادویه و پودرزیره تفت می دهیم. در آخر گردوی کوبیده شده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. پیاز را به آش اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن