مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل، ملیّن، مقوی عمومی، ضد سستی و رخوت بدن | ||
مواد لازم | روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد متوسط نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم بلغور گندم : چهار قاشق غذاخوری برنج نیم کوب : چهار قاشق غذاخوری سیب زمینی : یک عدد بزرگ تره، جعفری، شنبلیله : 500 گرم لیمو ترش یا لیمو عمانی : به میزان لازم لوبیا سفید : یک و یک دوم لیوان | ||
روش تهیه | برای کوبیده لوبیا سفید ابتدا لوبیا سفید، برنج و بلغور گندم را از قبل خیس می کنیم. سبزیجات را به تکه های بزرگ خرد می کنیم. لوبیا را جدا با آب و مقداری زرد چوبه می پزیم. مدتی که از پخت لوبیا گذشت، سبزی، بلغور گندم، برنج و سیب زمینی را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به لوبیا اضافه می کنیم. پیاز را با روغن و کمی زرد چوبه، ادویه و پودر زیره تفت میدهیم و به کل مواد اضافه می کنیم. پودر لیمو یا آب لیموترش تازه را مدتی قبل از پخت کامل اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در آخر حبوبات را کاملاً جدا می کنیم. آب حبوبات را به همراه سیب زمینی در ظرف جدا می ریزیم و بقیۀ مواد را نیز می کوبیم و در ظرفی جدا، تقدیم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...