مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل، ملیّن، مقوی عمومی، ضد سستی و رخوت بدن | ||
مواد لازم | روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد متوسط نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم بلغور گندم : چهار قاشق غذاخوری برنج نیم کوب : چهار قاشق غذاخوری سیب زمینی : یک عدد بزرگ تره، جعفری، شنبلیله : 500 گرم لیمو ترش یا لیمو عمانی : به میزان لازم لوبیا سفید : یک و یک دوم لیوان | ||
روش تهیه | برای کوبیده لوبیا سفید ابتدا لوبیا سفید، برنج و بلغور گندم را از قبل خیس می کنیم. سبزیجات را به تکه های بزرگ خرد می کنیم. لوبیا را جدا با آب و مقداری زرد چوبه می پزیم. مدتی که از پخت لوبیا گذشت، سبزی، بلغور گندم، برنج و سیب زمینی را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به لوبیا اضافه می کنیم. پیاز را با روغن و کمی زرد چوبه، ادویه و پودر زیره تفت میدهیم و به کل مواد اضافه می کنیم. پودر لیمو یا آب لیموترش تازه را مدتی قبل از پخت کامل اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در آخر حبوبات را کاملاً جدا می کنیم. آب حبوبات را به همراه سیب زمینی در ظرف جدا می ریزیم و بقیۀ مواد را نیز می کوبیم و در ظرفی جدا، تقدیم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
10 خاصیت شربت عسل و انواع آن
فهرست محتوا پنهان فواید شربت عسل (آب ولرم+ عسل طبیعی) 1: تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش علائم آلرژی 2: کمک به کاهش وزن 3: تأمین انرژی مورد نیاز بدن 4: تقویت حافظه 5: رعایت بهداشت دهان و دندان (مبارزه...
انواع سالاد مجلسی (17 مدل سالاد مدیترانه ای)
سالاد ها در عین حال که به عنوان یک پیش غذا سرو می شوند و شناخته می شوند، دارای تنوع زیادی در اجزای تشکیل دهنده و طرز تهیه آن ها می باشند. برخی از این سالادها از لحاظ ارزش غذایی...