پخت و پزخورش

طرز تهیه خورش به و آلو

طرز تهیه خورش به و آلو در طب سنتی

مواد لازم برای چهار نفر

  1. گوشت راسته ویا مغز ران :۳۵۰ گرم
  2. به :۶۰۰ گرم یا دو عدد بزرگ
  3. پیاز :دو عدد متوسط
  4. سیر :یک حبه
  5. آلو خورشی :۱۰۰ گرم
  6. زعفران دم کرده :نصف استکان
  7. نمک وفلفل وزرد چوبه و روغن :به میزان کافی

طرز تهیه

برای تهیه خورش به و آلو ابتدا الو را می‌شوییم و با مقداری آب خیس می‌کنیم. به را پوست می‌کنیم (البته می شه با پوست باشه) و به صورت حبه قندی برش می‌زنیم. مقداری روغن کف قابلمه می‌ریزیم و به را در آن تفت می‌دهیم. به اصلا روغن جذب نمی‌کند.

به را از قابلمه خارج می‌کنیم وسپس پیاز ریز خرد شده را در همان روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی بشه ودر آخر سیر رنده شده و یک قاشق چایخوری زرد چوبه هم اضافه می‌کنیم تا فقط کمی تفت بخورد. حدود دو قاشق غذا خوری پیاز داغ را برمی داریم و گوشت خرد شده و کمی فلفل سیاه به آن می‌افزاییم وصبر می‌کنیم تا تا تفت بخوره و تغییر رنگ بده. سپس آب جوش می‌ریزیم تا روی آن را بگیره و صبر می‌کنیم تا به جوش بیاد و سپس حرارت را کم می‌کنیم و در قابلمه را می‌گذاریم تا گوشت بپزد.(حدود یک ساعت) در این فاصله آلو را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا بپزه و نرم بشه وسپس با چنگال آن را له می‌کنیم تا هسته آلو کاملا جدا بشه. بعد از پخت گوشت، آلو را به آن می‌افزاییم وحدود ده دقیقه صبر می‌کنیم تا آلو به خورد گوشت بره و در این مرحله نمک غذا را اندازه می‌کنیم. در آخر زعفران دم کرده و پیاز داغی که کنار گذاشتیم و به تفت داده شده را اضافه می‌کنیم. در قابلمه را می‌گذاریم تا خورش جا بیفتد و به هم بپزد ولی خیلی نرم نشود. (حدود بیست دقیقه)

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: