پخت و پزخورش

طرز تهیه خورش چغاله بادام

طرز تهیه خورش چغاله بادام در طب سنتی

مواد لازم

  1. گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
  2. پیاز خورد و سرخ شده ۱ عدد متوسط
  3. چغاله بادام ۲۰۰ گرم
  4. نعنا و جعفری خورد شده ۳۰۰ گرم
  5. نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
  6. آبغوره به میزان لازم
  7. آب ۴ لیوان

طرز تهیه

برای تهیه خورش چغاله بادام ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله‌ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعلهٔ کم درب قابلمه را گذاشته و ۳،۴ دقیقه صبر کنید، سپس ۴ لیوان آب را اضافه کنید و به مدت ۴۵تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله‌ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند. وقتی از پخته شدن چغاله‌ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و۱۰دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد. حال غذا آماده است.

چند نکته

۱-می‌توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.

۲-در صورت تمایل می‌توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز بزنید.

۳-اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله‌ها سفت شده و به سختی می‌پزند.

۴-از آب نارنج به جای آب غوره نیز می‌توان استفاده کرد.

۵-این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می‌توان تهیه کرد.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: