پخت و پزدسر

طرز تهیه بورانی پاغازه

طرز تهیه بورانی پاغازه در طب سنتی

مواد لازم:

  1. پاغازه ۸۰۰ گرم
  2. پیاز داغ ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
  3. سیر داغ
  4. روغن حیوانی به مقدار لازم
  5. تخم مرغ ۱ الی ۲ عدد
  6. ماست
  7. نمک و زردچوبه و فلفل سیاه

طرز تهیه:

برای تهیه بورانی پاغازه در ابتدا پاغازه را باکمی روغن و زردچوبه پخته و بااضافه کردن نیمی از سیر و پیازداغ و نمک توسط گوشت کوب له کنید. نیمرو یا تخم مرغ پخته و ماست مکمل این غذاست. این گیاه در فصل بهار در کرمانشاه به بازار می‌آید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *