مواد لازم:
- آرد سفید ۵۰۰ گرم
- پودرقند ۵۰۰ گرم
- روغن ۳۵۰ گرم
- فندق مغز شده ۴۰۰ گرم
- هل ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
برای تهیه برشتوک فندق روغن را روی حرارت داغ کرده آرد سفید الک شده را در روغن میریزیم تا رنگ آرد، خرمایی شود. مغز فندق تفت داده شده را به صورت پوره در آورده و به مخلوط روغن و آرد افزوده و کمی هم میزنیم. سپس از روی حرارت برداشته پس از اینکه سرد شد پودر قند و هل را اضافه میکنیم. ظرف مناسبی را چرب کرده و مایه آماده شده را روی آن پهن میکنیم تا کاملا سرد شود. پس از آن به صورت لوزی برش داده و با پودر قند، پسته یا شکلات رنده شده تزیین مینماییم.
سارا
عالی بود ممنون
محمدرضا میر
سلام و عرض ادب
خوشحالیم که براتون مفید واقع شده.