بروکلی یکی دیگر از سبزیجات پرخاصیت است که به عنوان منبعی غنی از مواد مغذی شناخته میشود که دارای املاح زیادی از جمله فیبر، ویتامین C، ویتامین K، آهن و پتاسیم است. بروکلی بر خلاف سایر سبزیجات دیگر دارای پروتیین بیشتری است و میتواند به صورت خام و یا پخته شده مورد استفاده قرار گیرد. در ادامه قرار است آموزش غذایی را با بروکلی به شما آموزش دهیم. شما میتوانید با استفاده از این نوشتار طرز تهیه کلم بروکلی با برنج را فراگیرید. پس همراه ما باشید.
مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | پلو بروکلی گرم و خشک، مناسب برای بلغمی مزاج ها، مناسب برای فصل پاییز، ضد چربی و کلسترول، ملیّن، مفید برای کبد، تقویت عمومی است. | ||
مواد لازم | زعفران آب شده : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ قارچ : شش عدد بزرگ کلم بروکلی گل گل شده : سه پیمانه برنج : سه پیمانه روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم نمک، زردچوبه، ادویه پلوئی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه پلو بروکلی ابتدا پلو بروکلیبرنج را از قبل خیس می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس کلم بروکلی را افزوده ودکمی تفت می دهیم. قارچ را در اندازه های دو تا سه سانتی خرد کرده و به همراه ادویۀ پلویی به مواد قبلی افزوده و با حرارت ملایم چند دقیقه تفت می دهیم. برنج را با آب و مقداری نمک جوشانده، سپس آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را همراه مواد آماده شده، لایه به لایه داخل قابلمه ریخته، در صورت تمایل مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم میکنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |