مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | قابض، مفید برای نفخ معده، مقوی عمومی | ||
مواد لازم | زعفران آب شده : به میزان لازم بلغور گندم : دو پیمانه برنج : دو پیمانه نمک، زردچوبه : به میزان لازم روغن زیتون : به میزان لازم زیره سیاه : یک دوم پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه شعله بریان زیره ابتدا بلغور و برنج را از قبل خیس می کنیم. بلغور گندم را همراه نمک و کمی زردچوبه نیم پز می کنیم. برنج را به همراه کمی روغن زیتون و زیره به بلغور اضافه کرده و میپزیم تا آبش تمام شود. در پایان زعفران آب شده را اضافه کرده و کل مواد را با هم می کوبیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...