فرنی هویج و بادام
این فرنی یک غذای دارویی خوشمزه است که به عنوان صبحانه، میان وعده و افطار، میتوان از خواص آن بهره برد.مواد لازم
- هویج پخته رنده یا پوره شده: یک عدد / از سیب هم میتوانید استفاده کنید.
- بادام درختی پوست کنده آسیاب شده (پودر بادام یا آرد بادام): یک قاشق مرباخوری
- آرد برنج: ۱ قاشق غذاخوری
- آب: ۱ لیوان
- شیره انگور یا عسل: ۱ قاشق مرباخوری
- گلاب و زعفران: مقداری
- کره حیوانی: یک قاشق چایخوری / جایگزین: روغن زیتون
طرز تهیه
- ابتدا آرد برنج را در آب حل کنید.
- سپس در ظرفی ریخته، هویج پوره یا رنده شده و پودر بادام را به آن اضافه کنید.
- روی شعله ملایم، خوب بهم بزنید.
- بعد از پخته شدن گلاب، شیره انگور، زعفران و کره اضافه کنید.
خواص فرنی هویج و بادام
این فرنی از خواص زیر برخوردار است:- تقویت کننده معده
- مفید در دوران بارداری (البته بدون زعفران)
- مفید در دوران شیردهی
- کمک به بهبود عملکرد کبد و کلیهها
- تولید خون صاف و صالح در کبد
- کمک به دفع سموم بدن
- مناسب برای افراد خشک مزاج
- ضدیبوست
- مفید برای دوران نقاهت جراحی
- کمک به رفع سرفه (بدون کره، زعفران و شیره انگور)
