پخت و پزدمنوش

روش صحیح دم کردن چای

با روش صحیح دم‌کردن چای آشنا شوید

خواص

  • افزایش دهنده‌ی قوای جنسی
  • برطرف کننده تشنگی کاذب
  • کاهش دهنده بوی بد دهان

مواد مورد نیاز

  • چای خشک
  • آب

طرز تهیه

  1. آب را بجوشانید تا یک پنجم آن بخار شود.
  2. سپس به ازای هر نیم لیتر از آب جوشیده، سه تا پنج گرم چای خشک بیفزایید و روی آن را با حوله بپوشانید.
  3. پس از نیم ساعت دم نوش را صاف کرده، با شیرینی مناسب میل نمایید.

توصیه ها

مصلحات چای:

در افراد گرم مزاج: شیر جوشیده یا فوفل

در افراد سردمزاج: مشک، قرنفل یا میخک، بادیان ختایی، زنجبیل، چوب دارچین، هل، زعفران.

منبع

کتاب مجموعه مقالات مکتب طب ایرانی، استاد محمد عبادیانی

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

یک نظر

  1. سلام ممنون از کانالتون خیلی مفیده من همیشه مطالب کانال رو میخونم و استفاده میکنم پیروز باشید و ادامه بدید ?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن