پخت و پزپلو

طرز تهیه چهمجه

طرز تهیه چهمجه در طب سنتی

موادلازم:

برنج

گوشت غاز

اولیک(گیاه صحرایی)

فلفل

زردچوبه

نمک

طرز پخت:

برای تهیه چهمجه ابتدا مقداری گوشت گوسفند (تازه) رو تو آب بپزید. موقعی که گوشتتون نیم پز شد یک پیمانه لپه بهش اضافه کنید و بذارید تا جفتشون کامل بپزن. حواستون باشه تا جایی بپزید که آخرسر ۴ پیمانه و نصفی از آب گوشت داخل ظرفتون باقی مونده باشه. تو یه ظرف دیگه هم “اولیک” (به مقدار لازم) رو تو آب بریزید و بجوشونید. یه قل که جوشید، آب جوش رو خالی کرده و سبزی رو ازش سوا کنید. با این کار تلخیه اولیک از بین میره. حال ۴ پیمانه برنج رو (که از قبل خیسوندید) به همراه همون ۴٫۵ پیمانه آب گوشت + مخلوط گوشت و لپه و اولیک پخته شده رو داخل یه ظرف مناسب ریخته و مقداری نمک و ادویه اضافه می‌کنیم و دقیقا مثل کته میذاریم بپزه.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *