پخت و پزپلو

طرز تهیه چلو دیزی

طرز تهیه چلو دیزی در طب سنتی

مواد لازم:

  1. برنج: ۴ پیمانه
  2. لوبیا چشم بلبلی: ۲ پیمانه
  3. گوشت بره (سردست یا ران): نیم کیلوگرم
  4. پیاز: ۲ عدد متوسط
  5. زردچوبه: سه قاشق چایخوری
  6. نمک: به مقدار لازم
  7. روغن: ۱۰۰ گرم (نصف لیوان معمولی)
  8. (به ازای هر پیمانه برنج یا لوبیا نصف قاشق چای‌خوری نمک و زردچوبه)

طرز تهیه:

برای تهیه چلو دیزی ابتدا پیازها را خرد کرده و با کمی روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. سپس زردچوبه را در آن تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده، آن را به لوبیا چشم بلبلی و پیاز داغ اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد. پس از نیم ساعت یک قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود. پس از پخت کامل گوشت و لوبیا، برنج را شسته و با شش پیمانه آب، نمک و باقی مانده روغن، آن را به مخلوط گوشت و لوبیا اضافه می‌کنیم و مانند برنج کته یا دمی، می‌گذاریم تا روی شعله زیاد بپزد و آب آن بخار شود و بعد آن را با حرارت ملایم دم می‌کنیم. پس از دم کشیدن آن را سر سفره برده و با ماست سفت یا ترشی نوش جان کنید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *