مزاج | معتدل | تعداد نفر | |
مواد لازم | گلاب : دو قاشق غذاخوری عسل : یک قاشق غذاخوری پودر پسته : یک قاشق غذاخوری پودر ثلعب : یک قاشق چای خوری وانیل شکری : یک دوم قاشق چای خوری گیلاس : 500 گرم | ||
تجهیزات لازم | مخلوط کن، فریزر | ||
روش تهیه | برای تهیه بستنی گیلاس ، گیلاس ها را بشویید و هسته آنها را خارج کنید. سپس به همراه پودر ثلعب، وانیل، عسل، گلاب در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا بصورت یکنواخت درآیند. مخلوط به دست آمده را در ظرف مناسبی ریخته و پودر پسته را هم با آن مخلوط نمایید سپس آن را در فریزر قرار دهید و هر 20 دقیقه یکبار آن را خارج نموده به هم زده و دوباره داخل فریزر قرار دهید. این عمل را 3 الی 4 بار تکرار کنید تا بستنی قوام پیدا کند. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...