پخت و پزدسر

طرز تهیه بستنی گیلاس

بستنی گیلاس پیشنهاد طب سنتی

مزاجمعتدلتعداد نفر 
مواد لازم
گلاب : دو قاشق غذاخوری
عسل : یک قاشق غذاخوری
پودر پسته : یک قاشق غذاخوری
پودر ثلعب : یک قاشق چای خوری
وانیل شکری : یک دوم قاشق چای خوری
گیلاس : ۵۰۰ گرم
تجهیزات لازممخلوط کن، فریزر
روش تهیهبرای تهیه بستنی گیلاس ، گیلاس ها را بشویید و هسته آنها را خارج کنید. سپس به همراه پودر ثلعب، وانیل، عسل، گلاب در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا بصورت یکنواخت درآیند. مخلوط به دست آمده را در ظرف مناسبی ریخته و پودر پسته را هم با آن مخلوط نمایید سپس آن را در فریزر قرار دهید و هر ۲۰ دقیقه یکبار آن را خارج نموده به هم زده و دوباره داخل فریزر قرار دهید. این عمل را ۳ الی ۴ بار تکرار کنید تا بستنی قوام پیدا کند.
منبع۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن