خواص
- گرم و تر
- مفید برای سوداوی مزاج ها
- مفید برای فصل زمستان
مواد لازم
- گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
- روغن کنجد : به میزان لازم
- پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودر زیره : به میزان لازم
- لوبیا چیتی : سه پیمانه
- قارچ : شش عدد بزرگ
طرز تهیه
- لوبیا را از قبل خیس می کنیم.
- قارچ را در اندازه های 2 تا 3 سانتی خرد می کنیم.
- گوجه فرنگی را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود.
- پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس ادویه و پودر زیره را به آن اضافه می کنیم.
- آب گوجه فرنگی را به همراه فلفل و زنجبیل به پیاز اضافه کرده و کمی حرارت می دهی تا قوام پیدا کند.
- لوبیا را به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود.
- قارچ را با کمی روغن کنجد تفت می دهیم و مدت کمی قبل از پخت کامل غذا، همراه با نمک به آن اضافه می کنیم.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی