پخت و پزشیرینی

طرز تهیه شیرینی چولو

طرز تهیه شیرینی چولو در طب سنتی

مواد لازم:

  1. آرد: ۵۰۰ گرم
  2. روغن جامد یا کره: ۲۰۰ گرم
  3. شکر: ۲۰۰ گرم
  4. پودر زنجبیل: یک چهارم پیمانه
  5. آب گرم: به میزان لازم (به میزانی که خمیر نسبتاً سفتی بدست آید)

طرز تهیه:

برای تهیه چولو در ابتدا روغن را ذوب کرده و با شکر و آرد مخلوط می‌کنیم و با دست آن را ورز می‌دهیم. پس از مخلوط شدن شکر و آرد با همدیگر زنجبیل را نیز به آن افزوده و مجدداً خمیر را ورز می‌دهیم تا صاف و یکدست شود. آنگاه آب گرم را به آنها اضافه کرده و با دست مواد را مخلوط می‌کنیم تا به صورت خمیر قابل انعطافی در بیاید که به دست نچسبد. میر را به مدت نیم ساعت درون کیسه فریزری قرار می‌دهیم. پس از نیم ساعت، خمیر را در سطح صافی با وردنه پهن می‌کنیم تا ضخامت آن به یک سانتیمتر برسد. بعد با قالب گرد شیرینی خمیر را قالب می‌زنیم. ماهیتابه را روی شعله اجاق گذاشته تا کاملاً داغ شود (این شیرینی به روغن نیازی ندارد) خمیرهای قالب زده را در تابه می‌گذاریم و زمانی که مطمئن شدیم یک طرف آن برشته شده با کاردک آنرا برمی گردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ و پخته شود، در انتها آنها را در ظرفی می‌گذاریم تا کاملاً سرد شود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *