خوردن و آشامیدن

ضعف روزه داری را با مصرف شیره انگور جبران کنید

خواص و اشکال مختلف مصرف شیره انگور در ماه رمضان

از جمله مواد غذایی مفید در ماه مبارک رمضان شیره انگور است، که در ادامه به خواص و اشکال مختلف مصرف آن در ماه رمضان خواهیم پرداخت.

خواص و مزاج شیره انگور

  • مزاج شیره انگور گرم و تر است.
  • از خواص آن می‌توان به تولید خون خوب و تقویت عمومی بدن اشاره کرد.
  • برای افرادی که در حین روزه داری با ضعف قوا روبرو هستند، مصرف شیره انگور در شکل‌های مختلف توصیه می‌شود.
  • شیره انگور نشاط آور است و مصرف آن با اندکی زعفران غم و افسردگی را از انسان دور می‌کند.

توصیه به گرم مزاجان در مصرف شیره انگور

  • در گرم مزاج ها و بیماری های ناشی از گرمی در مصرف شیره انگور باید احتیاط کرد.
  • زیاده روی در مصرف شیره انگور خون را می‌سوزاند و غلیظ می‌کند و با سردرد، عفونت لثه، تشنگی و حرارت درون همراه خواهد بود.
  • بنابراین در افراد گرم مزاج و در آب و هوای گرم باید با سرکه، سکنجبین و یا بادام شیرین مصرف شود.

اشکال مختلف مصرف شیره انگور در ماه رمضان

شربت شیره انگور

در فاصله افطار تا سحر می‌توان از این شربت برای تامین آب بدن استفاده کرد. در افراد گرم مزاج بهتر است همراه با شربت سکنجبین ساده مصرف شود.

سرکه شیره

این شربت طبع معتدل دارد و  برای افراد گرم مزاج نیز مفید است. مصرف شیره انگور به تنهایی در برخی افراد سردرد ایجاد می کند که برای جلوگیری از آن مصرف آن به همراه سرکه و در قالب سرکه شیره توصیه می شود.

روش تهیه:

  • یک قاشق سرکه طبیعی به اضافه نصف قاشق شیره انگور را در یک لیوان آب ریخته و خوب هم بزنید.
  • با تغییر در میزان سرکه و شیره می‌توانید طعم ترش و شیرین این نوشیدنی را مطابق میل خود تنظیم کنید.
  • می‌توانید مقداری شیره انگور را با نصف آن سرکه طبیعی ترکیب کرده و بجوشانید و این ترکیب را برای استفاده کنار بگذارید تا هر زمان نیاز بود شربت تهیه کنید.

حلوای شیره انگور (با آرد یا سویق)

  • یکی از مقوی ترین غذاها برای تقویت عمومی بدن و تقویت قوای جنسی حلوای شیره انگور با سویق حبوبات است.
  • به عنوان مثال سویق نخود را بجای آرد در تهیه حلوا استفاده کنید و تاثیرات بی نظیر آن در تقویت بدن مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید!

ارده شیره

  • یکی از غذاهای مقوی برای افراد روزه دار بحساب می‌آید.
  • طبع این غذا گرم است و برای کسانی که در حین روزه داری دچار غلبه حرارت می‌شوند مصرف آن چندان مناسب نیست.
  • از ویژگی های منحصر به فرد این غذا کاهش اشتهاست و اگر در وعده سحری از این غذا استفاده کنید تا افطار احساس گرسنگی به سراغ تان نخواهد آمد.
  • مصرف ارده و شیره انگور گزینه مناسبی برای صبحانه در رژیم های لاغری نیز بحساب می‌آید.

خاگینه شیره

یک غذای بسیار خوشمزه و مقوی است و در وعده سحری می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

روش تهیه (برای دو نفر):

  • روغن را در ماهی تابه داغ کرده و نصف لیوان شیره انگور درون آن بریزید.
  • اجازه بدهید شیره کمی جوش بخورد،
  • سپس دو عدد تخم مرغ به آن اضافه کرده و روی شعله هم بزنید تا قوام بگیرد.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۳.۵ (۲ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3.5 (2 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن