مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل ، ملیّن ، تقویت عمومی بدن ، تقویت امور جنسی ، ضد چربی وکلسترول خون ، مفید برای کبد | ||
مواد لازم | لپه : یک و یک دوم پیمانه گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد متوسط سیب زمینی : یک عدد متوسط کدو : دو عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم پودر زیره : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش لپه با کدو ابتدا لپه را از شب قبل خیس کرده و آن را با آب و کمی زردچوبه کاملاً می پزیم . کدو را به شکل حلقه های 1 سا نتی خردمی کنیم . پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم . کدو را نیز به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم . سیب زمینی را خلال کرده و به همراده نمک ، فلفل ، ادویه ، پودر زیره و زنجبیل به مواد قبلی افزوده و مدتی حرارت می دهیم . گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و آن را به بقیه موا د اضافه می کنیم و کمی حرارت می دهیم تا گوجه قوام پیدا کند . در آخر لپه را اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . چند دقیقه قبل از پخت کامل پودر لیمو عمانی یا لیموترش ت ازه را به خورش اضافه می کنیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...