پخت و پزخورش

طرز تهیه خورش لپه با کدو

طرز تهیه خورش لپه با کدو در طب سنتی

مزاج معتدل تعداد نفر ۴
مفید برای معتدل ، ملیّن ، تقویت عمومی بدن ، تقویت امور جنسی ، ضد چربی وکلسترول خون ، مفید برای کبد
مواد لازم
لپه : یک و یک دوم پیمانه
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
سیب زمینی : یک عدد متوسط
کدو : دو عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
پودر زیره : به میزان لازم
روش تهیه برای تهیه خورش لپه با کدو ابتدا لپه را از شب قبل خیس کرده و آن را با آب و کمی زردچوبه کاملاً می پزیم . کدو را به شکل حلقه های ۱ سا نتی خردمی کنیم . پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم . کدو را نیز به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم . سیب زمینی را خلال کرده و به همراده نمک ، فلفل ، ادویه ، پودر زیره و زنجبیل به مواد قبلی افزوده و مدتی حرارت می دهیم . گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و آن را به بقیه موا د اضافه می کنیم و کمی حرارت می دهیم تا گوجه قوام پیدا کند . در آخر لپه را اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . چند دقیقه قبل از پخت کامل پودر لیمو عمانی یا لیموترش ت ازه را به خورش اضافه می کنیم .
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: