مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل ، تقویت عمومی ، مقوی امور جنسی ، مفید برای کبد ، ضد چربی و کلسترول خون | ||
مواد لازم | هویج : یک عدد متوسط روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ کدو خورشتی : یک عدد بزرگ سیب زمینی : دو عدد بزرگ قارچ : پنج عدد بزرگ کرفس خرد شده : دو پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه خوراک قارچ و کرفس ابتدا کرفس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و آن را بخارپز یا آب پز می کنیم . هویج و کدوها را در اندازه های 2 سانتی ، سیب زمینی را به صورت خلال های 2 سانتی و قارچ را 3 سانتی خرد می کنیم . پیاز را با روغن کنجد ، کمی زردچوبه وا دویه تفت داده ، سپس هویج را افزوده و کمی تفت می دهیم سیب زمینی و کدو را به مواد قبلی ا فزوده و مدتی تفت می دهیم . در پایان ، کرفس و قارچ را همراه نمک ، فلفل و زنجبیل به کل مواد اضافه کرده و حرارت می دهیم . مقداری آب گرم به خوراک ا فزوده وا جازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...