پخت و پزخوراک

طرز تهیه خوراک قارچ و کرفس

طرز تهیه خوراک قارچ و کرفس در طب سنتی

مزاج معتدل تعداد نفر ۴
مفید برای معتدل ، تقویت عمومی ، مقوی امور جنسی ، مفید برای کبد ، ضد چربی و کلسترول خون
مواد لازم
هویج : یک عدد متوسط
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
کدو خورشتی : یک عدد بزرگ
سیب زمینی : دو عدد بزرگ
قارچ : پنج عدد بزرگ
کرفس خرد شده : دو پیمانه
روش تهیه برای  تهیه خوراک قارچ و کرفس ابتدا کرفس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و آن را بخارپز یا آب پز می کنیم . هویج و کدوها را در اندازه های ۲ سانتی ، سیب زمینی را به صورت خلال های ۲ سانتی و قارچ را ۳ سانتی خرد می کنیم . پیاز را با روغن کنجد ، کمی زردچوبه وا دویه تفت داده ، سپس هویج را افزوده و کمی تفت می دهیم سیب زمینی و کدو را به مواد قبلی ا فزوده و مدتی تفت می دهیم . در پایان ، کرفس و قارچ را همراه نمک ، فلفل و زنجبیل به کل مواد اضافه کرده و حرارت می دهیم . مقداری آب گرم به خوراک ا فزوده وا جازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *