مزاج | معتدل | تعداد نفر | ۴ |
مفید برای | معتدل ، تقویت عمومی ، مقوی امور جنسی ، مفید برای کبد ، ضد چربی و کلسترول خون | ||
مواد لازم |
هویج : یک عدد متوسط
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
کدو خورشتی : یک عدد بزرگ
سیب زمینی : دو عدد بزرگ
قارچ : پنج عدد بزرگ
کرفس خرد شده : دو پیمانه |
||
روش تهیه | برای تهیه خوراک قارچ و کرفس ابتدا کرفس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و آن را بخارپز یا آب پز می کنیم . هویج و کدوها را در اندازه های ۲ سانتی ، سیب زمینی را به صورت خلال های ۲ سانتی و قارچ را ۳ سانتی خرد می کنیم . پیاز را با روغن کنجد ، کمی زردچوبه وا دویه تفت داده ، سپس هویج را افزوده و کمی تفت می دهیم سیب زمینی و کدو را به مواد قبلی ا فزوده و مدتی تفت می دهیم . در پایان ، کرفس و قارچ را همراه نمک ، فلفل و زنجبیل به کل مواد اضافه کرده و حرارت می دهیم . مقداری آب گرم به خوراک ا فزوده وا جازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
