| مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
| مفید برای | قابض، مفید برای نفخ معده، مقوی عمومی | ||
| مواد لازم | زعفران آب شده : به میزان لازم بلغور گندم : دو پیمانه برنج : دو پیمانه نمک، زردچوبه : به میزان لازم روغن زیتون : به میزان لازم زیره سیاه : یک دوم پیمانه | ||
| روش تهیه | برای تهیه شعله بریان زیره ابتدا بلغور و برنج را از قبل خیس می کنیم. بلغور گندم را همراه نمک و کمی زردچوبه نیم پز می کنیم. برنج را به همراه کمی روغن زیتون و زیره به بلغور اضافه کرده و میپزیم تا آبش تمام شود. در پایان زعفران آب شده را اضافه کرده و کل مواد را با هم می کوبیم. | ||
| منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی | ||


