مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل، خون ساز، مقوی | ||
مواد لازم | روغن کنجد : به میزان لازم عدس : یک دوم پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ سبزیجات خشک معطر : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم لوبیا سفید : یک پیمانه بلغور گندم : چهار قاشق غذاخوری برنج نیم کوب : چهار قاشق غذاخوری سیب زمینی : یک عدد بزرگ تره، جعفری، شنبلیله : 400 گرم | ||
روش تهیه | برای تهیه حبوبات کوبیده لوبیا و عدس ابتدا حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا را با آب و مقداری زردچوبه مدتی می پزیم. وقتی که مدتی از پخت لوبیا گذشت، سبزی را به تکه های بزرگ خرد می کنیم و همراه عدس، برنج و بلغور، سیب زمینی، نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل به لوبیا اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی ادویه، پودر زیره و سبزیجات خشک معطر تفت می دهیم و به کل مواد اضافه کرده، اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در آخر آب حبوبات را همراه سیب زمینی جدا می کنیم و در ظرف جدا می ریزیم و بقیه مواد را کوبیده و در ظرفی می ریزیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...