مواد لازم برای ۴ نفر:
- دندهٔ گوسفندی: یک کیلوگرم
- پیاز: ۲ عدد، ریز خرد شده
- سیر: یک حبه، پوست کنده
- فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
- سماق: یک و نیم قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی: نصف قاشق سوپخوری
- روغن زیتون: ۳ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای دورچین:
- نان داغ: به مقدار نیاز
- پیاز: به مقدار نیاز، حلقه شده
- جعفری: به مقدار نیاز، ساطوری
- لیموترش تازه: به مقدار نیاز
- گوجه فرنگی: به مقدار نیاز، کبابی
طرز تهیه:
برای تهیه دنده کباب در ابتدا دنده گوسفندی را در ابعاد ۱۰*۱۵ سانتیمتر خرد کنید. چربیهای اضافه آن را بگیرید. پیاز را در کاسه گودی بریزید. سیر را له کنید و با فلفل سیاه، نیمی از سماق، رب گوجه فرنگی و روغن زیتون را به پیاز اضافه کرده، مخلوط کنید. سپس گوشت را در کاسه بریزید و با دست کاملا مخلوط کنید تا تمام قسمتهای گوشت به این مایع آغشته شود. مایع را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و مزه دار شود. کباب را به سیخ بکشید و روی کباب پز با حرارت ملایم کباب کنید تا رنگ آن قرمز قهوهای شده، کاملا بپزد. کباب را با دورچین آن سرو کنید. در آخر باقی مانده سماق را روی آن بپاشید.