پخت و پزکوبیدنی

طرز تهیه دنده کباب

طرز تهیه دنده کباب در طب سنتی

مواد لازم برای ۴ نفر:

  1. دندهٔ گوسفندی: یک کیلوگرم
  2. پیاز: ۲ عدد، ریز خرد شده
  3. سیر: یک حبه، پوست کنده
  4. فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
  5. سماق: یک و نیم قاشق چایخوری
  6. رب گوجه فرنگی: نصف قاشق سوپخوری
  7. روغن زیتون: ۳ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای دورچین:

  1. نان داغ: به مقدار نیاز
  2. پیاز: به مقدار نیاز، حلقه شده
  3. جعفری: به مقدار نیاز، ساطوری
  4. لیموترش تازه: به مقدار نیاز
  5. گوجه فرنگی: به مقدار نیاز، کبابی

طرز تهیه:

برای تهیه دنده کباب در ابتدا دنده گوسفندی را در ابعاد ۱۰*۱۵ سانتی‌متر خرد کنید. چربی‌های اضافه آن را بگیرید. پیاز را در کاسه گودی بریزید. سیر را له کنید و با فلفل سیاه، نیمی از سماق، رب گوجه فرنگی و روغن زیتون را به پیاز اضافه کرده، مخلوط کنید. سپس گوشت را در کاسه بریزید و با دست کاملا مخلوط کنید تا تمام قسمتهای گوشت به این مایع آغشته شود. مایع را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و مزه دار شود. کباب را به سیخ بکشید و روی کباب پز با حرارت ملایم کباب کنید تا رنگ آن قرمز قهوه‌ای شده، کاملا بپزد. کباب را با دورچین آن سرو کنید. در آخر باقی مانده سماق را روی آن بپاشید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *