پخت و پزخورش

طرز تهیه دوغ پای

طرز تهیه دوغ پای در طب سنتی

مواد لازم :

  1. گوشت گوساله: ۳۰۰ گرم ۵۰۰ کیلوکالری
  2. لپه یک لیوان: ۲۴۰ کیلوکالری
  3. پیاز خرد شده: یک لیوان ۲۵ کیلوکالری
  4. رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری ۰۰۰ کیلوکالری
  5. دوغ: ۶ لیوان ۱۵۰ کیلوکالری
  6. روغن آفتابگردان: ۲ قاشق غذاخوری ۱۸۰ کیلوکالری
  7. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران: به میزان دلخواه ۰ کیلوکالری

طرز تهـیه:

برای تهیه دوغ پای در ابتدا، پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید و بعد از افزودن ادویه‌ها (البته به غیر از زعفران) و رب، تکه‌های گوشت و لپه را اضافه کنید و بعد از چند بار هم زدن به جای آب در این محتویات دوغ بریزید و بگذارید تا کاملا پخته شوند. پس از پخت، دوغ پا را همراه برنج سرو کنید. همراه این غذا این غذا با برنج سرو می‌شود که بهتر است به صورت کته شده استفاده شود. همراه شدن سالاد سبزی‌جات یا حتی سبزی خوردن با این غذا در کنار گوشت و برنجی که در دوغ پا وجود دارد به تکمیل شدن این وعده کمک بسیاری می‌کند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *