خوردن و آشامیدن

اگر ضعف دارید شیره انگور بخورید

اگر از ضعف عمومی بدن رنج می‌ برید یا مبتلا به کم‌ خونی هستید، شیره انگور را در برنامه غذایی خود بگنجانید.

انگور یکی از میوه هایی است که دارای خواص بسیار زیادی می باشد، به طبع آن شیره آن هم دارای خواص بسیار مفید و منحصر به فردی است که بر استفاده از آن تاکید می کند.

خواص شیره انگور

از این ماده غذایی مقوی در فصل پاییز به علت خواص سرشار آن غافل نباشید چون شیره ای که از انگور گرفته می شود، دارای قند بالایی بوده و بسیار مقوی و مغذی است، ضد نفخ ، تقویت بنیه بدن ، انرژی زا و خون ساز، غلیظ کردن شیر مادر است.

برای رفع ضعف بدن، انگور و شیره آن را بخورید. این ماده غذایی دارای ویتامین‌های A،B،C،D و املاحی مانند آهن، منیزیم، منگنز،کلر، ید، آرسنیک، فسفر و سیلیس است و مقدار زیادی تانن است انگور دارای ۷۹ درصد آب،۱۴ درصد قندهای مختلف، املاح معدنی و مجموعه‌ای از عناصر و ترکیبات سودمند است.

افزایش دهنده وزن بدن ، افزایش حجم عضلات با ترکیب ارده و کنجد برای ورزشکاران ، بازکنندگی گرفتگی های مجاری کبد، اثر ضدالتهابی و نرم کنندگی در ناحیه حلق ، درمان کننده ی صرع، کهیر، سرفه مزمن، تپش قلب، لاغری مفرط ، ضعف احشا ، یرقان ، بیماری های طحال، افسردگی و غضب و روان کردن ادرار از دیگر فواید این ماده غذایی است.

بهترین زمان استفاده

بهترین زمان استفاده از شیره انگور در فصل سرد است و به دلیل خواص مفیدی که این ماده ی غذایی در درمان و تسکین بیماری های فصل سرما دارد، بهتر است جایی برای آن در برنامه ی غذایی تان باز کنید.

این ماده غذایی مولد خون سالم و طبیعی است و اگر از ضعف عمومی بدن رنج می برید یا مبتلا به کم خونی هستید می توانید شیره انگور را در برنامه غذایی خود بگنجانید یا همراه شیربرنج و سمنو یا به صورت شربت و سرکه شیره استفاده کنید.

احتیاط در خوردن شیره انگور

از آن جایی که شیره انگور طبیعت گرم و تر دارد, مصرف بیش از حد آن توسط افراد دارای طبیعت گرم باعث سوزاندن خون, بالا بردن حرارت بدن, سردرد و جوش زدن در صورت و بدنشان می شود. به همین دلیل به افراد گرم مزاج توصیه می شود شیره انگور را محدود استفاده کنند. با وجود انرژی و کالری موجود در شیره انگور, مصرف آن به افراد کم تحرک که ورزش منظم ندارند, توصیه نمی شود چرا که سبب چاقی و اضافه وزن خواهد شد. به علاوه از شیره انگور حاوی قند زیادی است و از این رو مصرف آن برای افراد دیابتی مضر است.

ویژگی‌های شیره مرغوب

شیره مرغوب شیره‌ای است که رنگ آن شفاف بوده و خاک آلود نباشد.

مصلح شیره انگور

مصلح دوشاب یا شیره انگور، تخم ریحان است.

روش تهیه شیره

برای تهیه دوشاب، آب انگور شیرین و رسیده را گرفته، صاف کرده و تحت حرارت قرار می دهند تا سه چهارم آب آن تبخیر شود. سپس بر آن خاک رس می زنند و می گذارند تا جرم آن ته نشین شده و شیرین شود. تا زمانی که به آن خاک نزنند، شیره انگور به خوبی شیرین نمی شود و ناصاف خواهد بود. شیره مرغوب شیره ای است که رنگ آن شفاف بوده و خاک آلود نباشد.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۴.۵ (۲ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
4.5 (2 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن