مواد لازم:
- کشک ۲ پیمانه
- فیله مرغ ۵۰۰ گرم
- مغز گردوی ساییده ۲۰۰ گرم
- پیاز رنده شده ۱ عدد
- سیر ۵ حبه
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
- برای تهیه خورش فسنجان و کشک در ابتدا سینهٔ مرغ را به قطعات متوسط خرد نمایید و با پیاز رنده شده و چند حبه سیر، مقداری زردچوبه، فلفل و روغن تفت دهید تا آب پیاز و مرغ بر چیده شود.
- در این هنگام مغز گردوی پودر شده را ریخته، بعد از چند بار هم زدن، ۱ لیتر آب اضافه نمایید تا گوشت پخته شود.
- بعد از یک ساعت، کشک را اضافه نموده و شعله را ملایم نمایید تا گردو به روغن بیافتد و گوشت مرغ کاملا پخته و حالت ریشریش پیدا کند.
- خورش را در ظرف کشیده و با برنج سرو کنید.
نکته:
در صورتی که خورش هنوز به روغن نیفتاده است و مرغ پخته است، بهتر است که مرغ را خارج نموده و اجازه دهید تا خورش غلیظ و جا افتاده شود و سپس مرغ پخته را به خورش اضافه نمایید.