پخت و پزخورش

طرز تهیه شفته

طرز تهیه شفته در طب سنتی

مواد اولیه:

  1. گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم
  2. آرد نخودچی به اندازه‌ای که گوشت چسبندگی پیدا کند
  3. پیاز رنده‌شده متوسط یک عدد
  4. جعفری ریزشده سه قاشق غذاخوری
  5. نمک و فلفل به میزان لازم
  6. رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای تهیه شفته در ابتدا رب گوجه‌فرنگی را به همراه یک قاشق روغن تفت می‌دهیم و به آن آب اضافه می‌کنیم تا به جوش آید. در این فاصله پیاز رنده‌شده، گوشت، آرد نخودچی، جعفری، نمک و فلفل را مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم. از مواد گلوله‌هایی به اندازه گردو درست می‌کنیم و در سس گوجه‌فرنگی در حال جوش می‌ریزیم تا بپزد.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن