ما را دنبال کنید

روغن های سرخ کردنی از نظر طب سنتی

نوشته های مرتبط
2 دیدگاه
مینا

روغن زیتون خواص بسیاری دارد و سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع مونو (MUFA) و آنتی اکسیدان است که متاسفانه کارخانه ای این روغن پالم است زیرا روغن اصلی دارای بو و طعم است.
روغن زیتون دارای نقطه دود ۱۹۰ هست که یعنی پایین از ۲۰۰ هست و این یعنی روغن زیتون در کمترین حرارت خطرناک است و کاربرد روغن زیتون فقط برای سالاد و روی موادغذایی کاربرد داره
همچنین عدم بو و طعم تند در روغن های کارخانه ای بدلیل پالایش روغن زیتون و انجام فرآیند بی بو کردن هست .ولی باز رد نمیکنم شاید برای مقرون بصرفه تر کردن بعضی از کارخانه ها این عمل را انجام بدن که اگر علامت استاندارد داشته باشن باز درصد این تقلب کمتر هست.
و گوشزد میکنم که هرروغنی مغازه ای یا محلی به خاطر داشتن مواد به اصطلاح لرد بعد از یکماه این مواد در اثر نور ،اکسیژن ،حرارت تبدیل به مواد سرطان زا میشه و در نتیجه بالارفتن پراکسید و سرطان زایی شدید . که اگر باز کارخانه ای باشه در اثر پالایش و تصفیه روغن این مواد گرفته میشه .خواهشا قبل از اشتراک موضوعی در موردش تحقیق بشه یا از کارشناس این صنعت سوال بشه .که خدایی نکرده ناخواسته باعث مریضی و مرگ کسی نشیم

رضا

با سلام مطالب مفیدی بود خدا خیرتان دهد به امید سلامتی همه ان شا الله

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *