پخت و پزشیرینی

طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی

طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی در طب سنتی

مواد لازم:

  1. سفیده تخم مرغ ۱ پیمانه
  2. پودر شکر ۲ پیمانه
  3. وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
  4. آب‌لیمو چند قطره
  5. پودر هل در صورت تمایل به دلخواه
  6. رنگ خوراکی به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرحله ۱: برای تهیه شیرینی گردویی پفکی در ابتدا سفیده‌های تخم مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، سپس پودر شکر را کم‌کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کش‌دار به خود بگیرد.

مرحله ۲: آب لیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداخته‌اید به صورت گل و با فاصله بزنید. (در صورت استفاده از رنگ در این مرحله می‌توانید رنگ را اضافه کنید)

مرحله ۳: سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۴۰ تا ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

نکات:

۱- برای تهیه مرنگ سفیده‌های تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط قرار دهید.

۲- مرنگ در دمای کم فر باید پخته شود که می‌توانید بعد از ۵ دقیقه که مرنگ‌ها داخل فر بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر مابقی زمان پخت سپری شود.

۳- به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده می‌کنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.

۴- رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه می‌توانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگ‌های رنگی داشته باشید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: