خواص
این غذا برای کسانی که طبع آن ها تر است مناسب است چرا که تری را گرفته و مانع از بیماری های می شود ولی برای خشک مزاجان مناسب نخواهد بود چون خشکی زیادی می آورد. ابخره (بخارات) در بدن را زیاد می کند.
مواد لازم
- گوشت برّه یا گوسفند نیم کیلو
- پیاز متوسط ۲عدد
- نخود و لپه ۲ قاشق غذاخوری
- خرما ۲ عدد
- تمبر هندی نصف پاکت (۲۵۰ گرم)
- روغن ارده کنجد ۲ قاشق غذاخوری
- زردچوبه، فلفل، نمک دریا، آب به مقدار لازم
- زعفران به مقدار لازم
- آب سالم به مقدار لازم
روش پخت
- ابتدا پیاز را ریز خرد کرده با مقداری روغن ارده کنجد تفت می دهیم.
- سپس گوشت و ادویه را اضافه کرده، تفت می دهیم تا بوی زهم و آب گوشت گرفته شود.
- بعد نخود لپه را اضافه کرده و با بقیه مواد تفت می دهیم.
- حال آب را به محتویات افزوده و میگذاریم تا پخته شود.
- پس از پخته شدن گوشت، آب، تمر هندی و خرما و زعفران را اضافه کرده و صبر میکنیم تا نیم ساعت دیگر پخت ادامه یابد.
هدی
محشر شد طعم غذا زنده باد ممنووووونم كه در اختیار میگذارید و راهنمای سلامت ما شده اید