مواد لازم:
- خلال پیاز سرخ شده
- گوشت گوسفندی استخوان دار سیر خلال شده
- ماست آبگرفته
- زعفران غلیظ آبگرفته
- زدره تخم مرغ
- نمک وفلفل وزرد چوبه
طرز تهیه:
برای تهیه قورمه آذری ابتدا گوشت راتکه تکه کرده وپس از خرد وسرخ کردن پیازها گوشتها را اضافه کرده وکمی سرخ میکنیم سپس خلال سیرهارااضافه کرده وکمی سرخ میکنیم. بعد نمک، زرد چوبه وادویه رااضافه کرده وهم میزنیم درپایان آب رااضافه کرده میگذاریم باحرارت ملایم بپزد. پس از پخته شدن، ماست. زعفران غلیظ آبگرفته وکمی نمک راخوب بهم میزنیم وقابلمه رااز روی حرارت برمی داریم کمی که خنک شده، ماست رااضافه کرده وبهم میزنیم هنگامی که به آرامی مشغول هم زدن هستیم درصورت تمایل میتوانیم ۲ عدد زرده تخم مرغ رابهم زده وبه غذا اضافه کنیم مجددا روی حرارت ملایم قراردهیم وهم بزنیم تا آب آن کمی برچیده شود وجابیفتد.